Про щіточку туші для вій

0 Comments

Одним із найбільш затребуваних елементів декоративної косметики є туш для вій. У наш час без неї не може обійтись жодна жінка, яка хоче бути по-справжньому бажаною для свого чоловіка. А все тому, що цей косметичний засіб здатний творити справжні чудеса. З її допомогою можна зробити погляд виразнішим і підкреслити красу очей.

У більшості випадків, при виборі туші для вій жінки звертають увагу на її склад, на виробника, на вартість, але при цьому не надають ніякого значення щіточці. А тим часом саме вона і надає вій певний ефект. Отже, давайте розберемося, як правильно вибрати туш для вій, а точніше, яка у неї повинна бути щіточка, щоб при використанні ви не виглядали, як базарна повія. Більше статей про красу пошукайте на сайті release.com.ua.

Про щіточку туші для вій

Власне, саме з розгляду щіточки туші для вій ми почнемо. Щіточки бувають різні – звичайні, силіконові та пластикові.

Силіконові щіточки відрізняються тим, що вони чудово поділяють вії, витягують їх і фарбують до самої основи. Мінус таких щіточок полягає в тому, що вони не здатні створювати додаткового обсягу, як у сексуальних акторок з порно-фільмів. Туш із силіконовою щіточкою більше підійде тим панянкам, у яких від природи довгі і густі вії. Пластикові щіточки відрізняються досить рідкісними щетинками.

Туш із такою щіточкою – це поганий вибір для дівчат із тонкими віями. Вона тільки склеїть волоски у пучок і все. Тушкою з такою щіточкою слід користуватись для вечірнього макіяжу з метою виділити окремі пасма. Найпоширеніший варіант – це звичайні щіточки для вій. Такі щіточки різняться між собою за формою та довжиною щетинок.

Тепер розглянемо, які форми можуть мати щіточки. Товсті та довгі щіточки надають мега-об’єму, здатні розпушити та подовжити вії до невпізнанності. Якщо у вас жорсткі вії, то вам не варто вибирати туш із такою щіточкою. Вона просто склеїть вії і ви не зможете їх розчесати. Такі щіточки – це ідеальний варіант для вечірнього макіяжу, де вам потрібно виглядати як дівчина з дорогого ескорт-агентства. Якщо накласти туш у два або три шари, то вії будуть виглядати як накладні. Щіточки конічної підійдуть практично будь-яким очам. З їхньою допомогою можна зробити «котячий погляд». Щіточка, яка вигнута у дугу, ідеально підходить для закручування вій у неймовірні згини. Це відмінний варіант для жорстких та прямих вій.

Циліндричні щіточки візуально роблять вії густішими і саме їх використовують у об’ємних тушах. Асиметричні щіточки можуть підібратися до всіх вій, а ще вони дуже добре фарбують куточки очей. Такі щіточки ідеальні для підфарбовування нижніх вій. Щіточки у формі пісочного годинника обволікають засобом кожну вію і можуть створювати ефект вигину. Для створення денного макіяжу зазвичай використовують вузькі щіточки, які не створюють ефекту об’єму чи неймовірної довжини.

Про щіточку туші для вій

Їхня мета – підкреслити природну красу ваших очей. Спіральні щіточки відрізняються тим, що мають унікальні зигзагоподібні канальці. Вони здатні забирати дуже багато туші і фарбувати вії від коренів до кінчиків.

Що стосується розміру щетинок, то довгі щетинки дуже добре розчісують вії. При цьому вони залишають на них дуже багато туші. Саме за рахунок цього створюється шикарний обсяг. Якщо подовження є тільки по краях щіточки, то вона має ще й ефект, що підкручує.

Коротка щетинка дозволяє дістатися найнедоступніших місць. До речі, туші саме з такою щіточкою мають найбільшу популярність.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *