Лікарські добавки для ванн

0 Comments

Ви вже випробували все більш менш інвазивні засоби або препарати, і жоден з них не полегшив хронічні недуги, пов’язані із захворюваннями суглобів, м’язів або хребта? Виберіть повністю натуральний розчин та використовуйте лікувальну ванну з додаванням англійської солі, гімалайської солі, пелоїдної емульсії або фруктів та гілочок ялівцю. Вже за кілька хвилин ви відчуєте полегшення і в той же час повністю розслабтеся та відновите свою шкіру. Нижче ви знайдете поради, щоб дізнатися більше переходьте за посиланням https://aquafitness.kiev.ua/?cat=24.

Лікувальна сіль від м’язового болю

Інгредієнти, необхідні для приготування солі препарату: Унікальний склад інгредієнтів зніме м’язовий біль і одночасно подбає про вашу шкіру та гарний настрій.

  1. 250 г великої морської або гімалайської солі,
  2. 120 г англійської солі,
  3. 1 столова ложка сушених квіток ромашки,
  4. 1 столова ложка сушених пелюсток календули,
  5. 10 г нерафінованої кокосової олії

Змішайте морську сіль із англійською сіллю, додайте сушені квітки календули та сушені квітки ромашки. Ретельно перемішайте інгредієнти. Нарешті, додайте розтоплену кокосову олію. Однак пам’ятайте, що воно не повинно бути надто теплим. Якщо ви хочете, щоб ваша сіль мала чудовий аромат, додайте до неї 15 крапель олії ромашки і ретельно перемішайте. Для купання достатньо однієї столової ложки солі. Ви відчуєте полегшення після першої процедури. Використовуйте його регулярно.

Лікарські добавки для ванн

Ванна лише з англійською сіллю

Якщо ви боретеся з постійними м’язовими болями, ванна з водою з додаванням гіркої англійської солі принесе полегшення. Популярний Епс не тільки благотворно впливає на шкіру, але і виводить зайву рідину з організму, зменшуючи набряклість і видаляючи молочну кислоту, що викликає м’язові захворювання і так звану болючість. Найпростіше додати дві склянки препарату у ванну з теплою водою. Для кращого розслаблюючого результату додайте до складу кілька крапель улюбленої ефірної олії.

Ванна з додаванням пелоїдної емульсії

Пам’ятайте, що ви можете використовувати грязьові ванни до трьох разів на тиждень. Після серії з кількох процедур слід зробити перерву кілька тижнів. Хочете полегшити дискомфорт, пов’язаний із захворюваннями кісток і суглобів, чи позбутися відчуття тяжкості в ногах? Використовуйте ванну з додаванням солі або пелоїдної емульсії. Ви не тільки побалуєте себе прекрасною лікувальною та розслаблюючою дією, але й подбаєте про свою шкіру. Вже після однієї процедури вона стане ідеально зволоженою, більш еластичною та бархатистою на дотик. Як її використати? Наповнюючи ванну теплою водою, влийте 50-100 мл (1/4-1/2 склянки) пелоїдної емульсії. Розслабтеся у ванні чверть години. Після процедури обережно висушіть шкіру рушником.

Соляні ванни для хворих на суглоби

Ви боретеся з дегенеративними захворюваннями суглобів та хребта або з посттравматичними недугами? Розсільні ванни принесуть полегшення. Вони будуть готові за лічені хвилини. Все, що вам потрібно зробити, це купити спа сіль і вилити кількість препарату, рекомендована на упаковці, у ванну з теплою водою. Ви відчуєте лікувальний ефект після першої процедури. Вона благотворно позначиться не лише на ниючих суглобах, а й на легенях, бронхах, горлі та шкірі.

Лікарські добавки для ванн

Ялівцева ванна при ревматичних болях

Ви страждаєте на стійкі ревматичні недуги? Також будуть для цього цілком природні методи – ялівцева ванна. Як приготувати? Кілограм плодів та гілочки куща залити окропом і довести до кипіння. Додайте відвар у воду та прийміть ванну на кілька хвилин. Регулярно повторюйте процедуру для досягнення найкращих результатів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *